Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dasa0302

10. 8. 2009 21:40
No jestli to nebude tím....

.... že se paní Paroubková tak ráda ukazuje coby celebrita.

No a vzhledem k tomu, že není ani zlatou slavicí ani nositelkou Thalie, ale toliko manželkou stárnoucího politika poměrně neoblíbeného a ještě k tomu se obléká...... no..... že jí kouká prádlo, tak se není co divit, že si lidé mírně řečeno ťukají na čelo.

Mě třeba rozesmálo, že paní Paroubková považuje červené spodní prádlo za atribut prostitutky. Všichni jsme tu fotku viděli, že....... ;-D a nebyla to žádná nedbalá momentka, byla takhle na veřejnosti už podruhé.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

7. 8. 2009 15:40
zesměšňují ji proto,

že těm jejím žvástům nikdo nevěří! Jestli ji to někdo žere,tak je trouba.

0 0
možnosti
MS

Michal007

7. 8. 2009 14:42
Napadá mne citát klasika

Dostal 14 dní za zesměšňování soudu a dalších 14 za výrok, že se soud zesměšnil sám.

(K.Čapek)

0 0
možnosti
P

peena

7. 8. 2009 14:38
Ona hlavně není chytrá ...

... vždyť je blbá jak tágo ...

0 0
možnosti
TM

incomming_message

7. 8. 2009 13:04
Bez karmy

zcela zbytečných 627 slov

0 0
možnosti
Y

Ygrain

7. 8. 2009 12:55
zesměšňování

Já myslím, že zesměšňovat pPP naprosto není třeba - ona si vystačí sama ;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 8. 2009 12:32
Proč

Pane Hrudka, proč o takové kravině vůbec píšete ? Vždyť se nic nestalo !  Člověk, který je spojen s politikou si na takové věci holt musí zvyknout.  Za slušný příjem se holt někdy platí i takto.!!;-D

0 0
možnosti
PH

qwestopfive

7. 8. 2009 13:01
Re: Proč

To vám neberu, musí si zvyknout, ale copak si na to lidi s politikou zvykají?

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

7. 8. 2009 12:26
no

pokud by se to ridilo, tim co vy rikate, tak by nemohl vzniknout South Park, The Simpsons, Borat, Alli G, Monty Pythons...atd. Humor neni neco noveho a pokud byste napriklad yil chvili v UK tak byste moc dobre vedel jak moc nekorektni humor je. Bohuzel v CR si nekdo mysli, ze kdyz je politik nebo jeho "professional wife" a budou se spolu producirovat v meidiich a informovat o svem tehotenstvi atd. Tak si z nich lidi nebudou delat srandu. Takze pane first of all, uvedomte si, ze ten kdo leze do medii a snazi se byt videt tak je tercem zajmu a pokud dotycny lidi sere, tak ten zajem muze byt i negativni. Podivejte se na takovy South PArk je to korektni humor? Myslite si, ze Barabara Streisadnova je nadsena, ze se z ni stala nadavka a ocelove monstrum podobne gape? Jenze narozdil od nasi papalasu a papalasek se umi zasmat i sami sobe.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

7. 8. 2009 12:05
Já Vám tedy odpovím

proč někdo někoho zesměšňuje a proč se někdo ohrazuje. Mně ten blog přišel hloupý. Ani mi nepřipadal k zasmání. Byl nadiktován PR agenturou,aby zasáhl srdce podobně naivních domácích děvčat - voliček. Protože ale nechci nikoho urážet,vzal jsem to s humorem,protože nad hloupostí je lepší se zasmát.

Druhá část - ona to ta paní pochopila,že to bylo hloupé a rozzlobilo ji,že se její naivitě někdo směje. A protože klidé strašně nesnáší,když se jim někdo směje a dělá si z nich legraci,tak začala vyhrožovat soudy - to je taková moda.

A Vám bych radil napsat něco o svém soukromém životě. Máte rád slunečníky a umíte je správně otevřít? Jste galantní a jemný? Pouštíte slečny do dveří a podsunujete židle? Pokud ano,staňte se politikem a nechte slečny o Vás psát oslavné blogy..

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

7. 8. 2009 12:29
Re: Já Vám tedy odpovím

souhlas, navic PR narozyil od 20 stoleti neni zas tak tajemna disciplina a tak lidi co to ctou uz nejsou jako za Hitlera pitomci co by nebyly schopni prelozit si smysl projevu nebo nahodneho...psani. Preci jen PR se uci jako soucast marketingu na skole a kdyz nejakej patek delate marketing tak PR poznate na prvni pohled i kdyz se tak netvari...

0 0
možnosti
AH

nyny.

7. 8. 2009 11:47
ale hochu

Satira a karikatura jsou nástroje svébytné, které se týkají vždy nějak veřejně známých osobností, respektive osobností aktivně se mediálně prezentovat. Kdyby paní Petra nebyla nikde vidět, nezviditelňovala se a aktivně se nezapojovala jakoukoli formou do politického života ať již přímo nebo spolu se svým mužem, věřte, že by si jí nikdo ani nevšiml. A protože tak činí, je oprávněným terčem. A vůbec není důležité, zda je politikem, poradcem, novinářem nebo manželkou atd. A protože se prezentuje jako husa, tak se jí dostává zpětné vazby. Ostatně moudrý politik nebo lépe řečeno moudrá osobnost ze svých karikatur dokáže vyčíst více nežli z nějakých průzkumů veřejných mínění byť sebelepších a použít je jako zpětnou vazbu. Leckdy je to toiž vůbec jediná možnost lidu obecného, jak se s takovou osobností vypořádat po svém, vyjádřit svůj názor, když jinak je nesestřelitelný ze svých pozic a zásadně nereaguje na přimomínky. A je to proto naprosto v pořásku.

0 0
možnosti

debater

7. 8. 2009 11:59
Re: ale hochu

vzal jste mi to z pusy, těžko se divit té troše škodolibosti mas, když jeho vaječnost po vajíčkové kanonádě neshledává, že by něco dělala špatně ale viní své politické protivníky z komplotu.  Duševní ubohosti typu oslavného blogu ji jen posilují a berou si na mušku i rodinné příslušníky a blízké okolí J.P.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.