Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radek0075

13. 8. 2009 19:48
Když měnili okna mýmu známýmu,

dělali mezi okny přepážku z Ytongu, kterej ty machři řezali v obejváku na koberci. Ještě po dvou letech doma nachází podivnej bílej prášek:-)

0 0
možnosti

WIFI

14. 8. 2009 8:53
Re: Když měnili okna mýmu známýmu,

jenom jestli je ten prášek z řezání ytongu.........................;-D

0 0
možnosti

Dagmar C.

13. 8. 2009 14:33
my taky renovovali ...

A to si představte, že my jsme v městském 3 + 1 SOUČASNĚ nechávali vyměnit všechna okna a ještě jsme museli nechat vyměnit kompletně celé ústřední topení, protože to staré už bylo prostě v havarijním stavu. A když už jsme měli odtažený všechen nábytek ode zdí (kvůli trubkám od topení), tak jsme se rozhodli ještě celý byt vytapetovat (to si děláme sami, protože jednou nám to jedna firma tak zku*vila, že jsme to museli ještě po nich předělávat). Takže jsme celé 3 měsíce bydleli doslova na stavbě a když jsme byli se vším hotoví, neměli jsme už ani sílu vyšampónovat ty strašně zašlapané koberce. A od té doby jsme ještě síly k nějakému “vylepšování” našeho bytu nenašli a už to budou 3 roky ;-)

 

Zdravím Dagmar C.

0 0
možnosti

Radek0075

13. 8. 2009 19:44
Re: my taky renovovali ...

A to si představte, že já jsem šel ještě dál. Při té příležitosti jsem snížil stropy sádrokartonem, vyboural jádro a postavil nové, zrekonstruoval kuchyň a spojil s obejvákem, předělal kompletně elektriku, udělal podlahy, zrušil plyn (toho se bojim) a radiátor v kuchyni (ten nepotřebujeme) Pochopitelně jsem i vymaloval. A to všechno těmahle rukama. Teda vy je nevidíte. Všechno za provozu, takže několik měsíců jsme bydleli na staveništi.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.