Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

18. 8. 2009 17:12
inu

Tydlitátovou mám v živé paměti, tak otřesnou osobnost-soudě dle toho, jak se prezentovala, jak reagovala v diskusích, které následně zakázala a pak povolila, jsem již dlouho nezažila. Aby studovaná a nejspíš i inteligentní osoba byla tak fanatická, konfliktní a přitom byla religionistka, tuším, a navíc ještě učila na škole, bylo pro mne šokujícím zjištěním. Ostatně o ní vypovídá i ta její neustálá nanbáze, kterou jste popsal. To, že nevydržela nikde, o něčem svědčí, ale sama si to těžko přizná.

Jinak k blogům je to pořád jen a jen o tom, že píšete, co vy jako autor uznáte za vhodné zřejmě z nějakého vnitřního důvodu (asi ne pro karmu či oblibu) a my čtenáři vás buď čteme nebo nečteme. Toť vše.

0 0
možnosti

Saaayush

17. 8. 2009 22:42
:-)

Je na každém z nás jak si blog napíšeme. Někdo už je takovej že si hodně zakládá na karmě a někdo se ještě naštěstí karmou neenchal oblbnout. Ostatně to je pro mě celkem dobrý téma na článek... O tom co má karma znamenat a jestli (v čem) je důležitá...

0 0
možnosti

Roman Potoczný

17. 8. 2009 21:57
Na jedné straně ...

... je právem kohokoliv blogovat, kde se mu to líbí. Je to cosi jako osobní zájmová činnost a nikdo nemůže nikomu předepisovat, kde blogovat. Do jisté míry proto rozumím některým důvodům, které vedly např. k odchodu paní Tydlidátové, kterou jsem se zájmem četl, panu Kostlánovi, vůči kterému jsem měl neutrální postoj a panu Šulovi, s jehož názory jsem se nikdy neztotožnil.

Na druhou stranu a možná jsem pouze konzervativní, by měli blogeři ctít a vážit si prostoru, kde blogovat začali a neodcházet pouze z důvodu, že si připadají zneuznaní nebo příliš napadaní diskutéry. Píšu i politické blogy a tak vím, že si zde diskutéři nepočínají zrovna v rukavičkách, ale to prostě k politické diskusi patří.

Co považuji za naprostý nesmysl, je ovšem uvedený "fakt", že se zde daří pouze politickým tématům. První anketu o nej blogery vyhráli Ruda Havlík a Eva Pallotto, druhou anketu opět Ruda a Renata Francová. Ani jeden z nich nikdy nenapsal jediný politcky zaměřený článek. Takže pozor na "fakta" ...

0 0
možnosti

Merlin2

17. 8. 2009 21:17
Tydlitátovou znám z blogů na aktualne.cz

když se tam před dvěma roky vytahovala, že ráda tancuje na hrobech a kope do mrtvol. To tam ještě blogoval Kostlán, než zbaběle utekl.  Trapná bába.

0 0
možnosti

lost

17. 8. 2009 19:23
zajímavé

akorát by mne zajímalo čím vás nadchla ta tydlitátka.

0 0
možnosti

qwestopfive

17. 8. 2009 19:36
Re: zajímavé

Děkuju... No, nevím, jestli zrovna nadchla, ale spíš zaujala, nebo něco podobnýho. Provedla velké rozhodnutí, že "zahodí" své články na tomto blogu a odejde jinak. Některým jiným by to bylo velmi těžké rozhodnutí... Co si o tom myslíte vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.