Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eNden

14. 9. 2009 16:01
Já mám

jinou zkušenost. Mé kdysi pečené cukroví mělo mírně šokující design, ale chuťově bylo k sežrání :-)

0 0
možnosti

Radek0075

13. 9. 2009 13:18
Každé jídlo má tři fáze.

Ještě se dená jíst - dá se jít - už se nedá jíst. Ty okurky bych směle zařadil do té třetí. Řídit se jen chuťovými pohárky je volovina. Člověk dneska spase i ochucené PVC. Zajímavé je, že i třeba taková blbá kráva pozná když je tráva něčím postříkaná a nesežere jí, i kdyby jí měla přímo u huby. Věřím tomu že si někdo může pošmáknout na nahnilé okurce. Proč ne, když si si nikdo nestěžoval na maso s Hypernovy s prodlouženou dobou upotřebení:-)

0 0
možnosti

Saaayush

13. 9. 2009 17:59
Re: Každé jídlo má tři fáze.

Tak to s těma třema fázema znám taky. Hlavně u těstovin. Kolikrát se to stane u nějakýho druhu co ještě nevím jak odpovídá čas na obalu skutečnýmu času jak dlouho se mají vařit. Nejdřív: "Jauvajz, můj zub!" Tak to ještě chviličku povaříme, ať to je al dente. Pak jako naschvál zazvoní telefon, člověk se zapomene (nebo ho vytočí "krátký průzkum") a z výborných těstovinek máme... jakousi nechutnou kaši. 

0 0
možnosti

truepapas123

13. 9. 2009 13:07
Bulharská okurka

.. nezapomenu, když náš domácí na dovolené nemohl pochopit, že chceme "nezralé" zelené okurky.. ;-)R^(a karma Tobě)

0 0
možnosti

petra2605

13. 9. 2009 13:00
to jídlo na fotce

to vypadá, jako by ho už předtím někdo užil...

0 0
možnosti

13. 9. 2009 12:40
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

tojsemjanety

13. 9. 2009 12:40
vy

se, hochu asi hodně nudíte.Jsi tento důvody k naspání této slátaniny neumím vysvětlit.Vemte kolo a radši se jděte projet!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.