Diskuse

Metalisti, nemůžete si to nechat až do kotle?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr.hrudka

28. 8. 2010 13:15
cestin

chlapce ty jsi cestin... :) "dávat na sebe pozornost"

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

21. 8. 2010 17:06
Masters of Rock

jako obyvatel Vizovic, kde se 5 tisíc stálých obyvatel během koncertu rozroste o dalších 30-35 tisíc.......mohu říct, že mi fanoušci nejen nevadí, ale na to množství, co jich je, je až neskutečně málo problémů. Že cestou např. pořvávaj? Jednak je to celkem v normě, a za druhé jsem byl taky mladej, tak jim to přeju.

Možná jste prostě jen moc velkej slušňák. ;-)

0 0
možnosti

smějící se bestie

16. 8. 2010 13:10
***

Oda na malou Hrudku zeleného hnusu, již jsem objevil v podpaží jednoho letního jitra.

0 0
možnosti

Astaroth

16. 8. 2010 13:05
autoru

Jed si s ruzovymi pipinkami votunenymi golfy na helenku vondrackovou :-PRv

0 0
možnosti

V.I.T.A.

16. 8. 2010 12:43
No to je teda fakt hrůza ...

... protože fesťáků, kde rotují Hrůzy, Ready (leze mi) Krkem, Čínské Lyže a podobné národní "hvězdy dohraničního formátu" je u nás opravdu dost. No a někomu tady očividně leží v žaludku metalový festival (mimochodem je to též rocková muzika, možná víc než  u těch předtím jmenovaných).

Jo jo polité dveře pivem a hulákání, to je obrovský prohřešek, to by Franta Opršálek při cestě z venkovské zábavy jistě nezvládl. Tak už se těším na další váš příspěvek ohledně přátelského setkání ve vlaku s opilými příznivci punku, fotbalu atd. R^ ;-D 

0 0
možnosti

Astaroth

16. 8. 2010 13:07
Re: No to je teda fakt hrůza ...

http://bugemos.com/komiksy/039-wifi.jpg ;-D

0 0
možnosti

truepapas123

13. 8. 2010 8:05
jako na farmě..

...samá potrefená husa... ;-D;-D

PS, já taky rád metal, a nejraději Napalm Death R^

0 0
možnosti

V.I.T.A.

16. 8. 2010 17:35
Re: jako na farmě..

... tohle je dobrý, i když jinak DT zrovna nemusím ;-) http://www.youtube.com/watch?v=XmcN5HUlVFI  R^

0 0
možnosti

Black Dragon

13. 8. 2010 0:46
O jéjéj

Tohle mi dokáže hnout žlučí. Generalizovat na základě příslušnosti k nějaké skupině lidí. Ačkoliv jsem metalista (no plus mínus), tak se mě to docela dotýká ;-D. Černou barvu nosím protože miluju jednoduchost a tmavé barvy, pyramidky a bodáky nemám rád, a z metalu poslouchám tu "softovější" část, takže nejsem ortodoxní metla :-). Ale posuzovat celou skupinu na základě výstupu několika jedinců je trochu moc. Na MOR bylo tento rok 35 tisíc lidí. Kdyby pouhé jedno procento z nich bylo takových, jak popisujete, tak to dělá 350 výtržníků. Ale to není relevantní vzorek. To je jako tvrzení, že punkeři jsou pouze takoví ti s vyholenou hlavou a kohoutem uprostřed, technaři feťáci a podobně. Zkuste méně předsudku a více uvažování

0 0
možnosti

kytt

13. 8. 2010 1:26
Re: O jéjéj

jo jo, jednoduchej jako metalista, asi na tom něco fakt bude. Chytit se první věci, která z článku čouhá a fabulovat. Odkdy se nemůže psát o metalistech, že se někteří z nich chovají tak nebo onak? Konkrétní příklady v článku máte, spolu s tím, že to autorovi vadí - proč se tím probůh cítíte dotčen? Polil jste snad ty dveře pivem vy osobně? Taky rád děláte davový brajgl, kde je každý neviditelný, všichni jsou jak ti mušketýři - jeden za všechny, všichni za jednoho? Vytahujete davy a procenta, která nikoho nezajímají. Lidem je šumák, že třeba 95% metalistů na fesťáku se chová slušně. Proč se taky z toho zalamovat, to za to ještě chtějí odměnu? Tu snad mají v podobě té akce samotné, ne? Ale být na větvi z toho, že někdo napíše, jaké oblečení nosí nebo jak se můžou občas projevovat... Stačilo napsat, že vy to máte jinak.

0 0
možnosti

kytt

13. 8. 2010 0:41
hmm hmm

Uhuhů, místní progresivci neradi Hrůďovo konzervativní styl psaní, stejně tak jako snahu zavděčit se všem. Dobrá, dobrá. Stejně tak jako to, že oni sami si pro sebe zas neodpustí ten pytel urážek, které tu s klidem na autora vysmrknou, jako by jim vraždil matku. Dobrá, dobrá. Je tu vidět jistá potřeba poučovat mladšího, ono skutečně každý student je debil, a ten, co na sebe prozradí, že studuje, obzvlášť. Ale chápu, že tady v rámci blogu idnes, kde se za pokrok považuje to, že někdo má za synonyma hodinky a holínky a kde se plesá nad čísimi vlhkými kalhotkami jen proto, že prý smrdí Itálií působí Hrůďa jako exot. Na druhou stranu - on jen v klidu řekl svůj názor, že mu vadí určité projevy určitých jedinců při určité příležitosti. Myslím, že není potřeba to srovnávat s nějakými jinými zájmovými skupinami a vytahovat na něj davy lidí, o tom řeč není, spíš o tom, že i v tom davu je každý sám za sebe. Dveře ve vlaku nepolívají davy, ale ten jeden Franta.

0 0
možnosti

Mumrli !(milovnik romů)

12. 8. 2010 22:35
A jsme zase u hazeni do jednoho pytle :-)

Jedinci delajici bordel se najdou ve vsech vetsich skupinach lidi - spartani, slavisti, posluchaci country, technari, dechovkari (ano, neverili byste jak hlasite dokazi dedci v noci cestou z hospody hulakat), nebo treba motorkari - tak proc by zrovna skupina metalistu mela byt vyjimkou. Pravdou ale je, ze ve vsech techto skupinach jsou problemovi jedinci v mensine, pouze jsou nejvic videt.

0 0
možnosti

gibonxxx

19. 8. 2010 16:19
Re: A jsme zase u hazeni do jednoho pytle :-)

presne, absolutne takoveto clanky nechapu, znam plno metalistu a ano oblekaji se jinak nez ostatni, ale sou to jinak slusni lide, kteri by byli spis na te strane ze by sli sjednat ve vlaku poradek

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 8. 2010 22:08
a jeste si prihreju polivcicku:

kdyz se podivate ke me na blog, tak mam serii fotoblogu z leosnich masters ( http://petrhajek.blog.idnes.cz/r/18202/Fotoblogy.html ) a byt jsem fotil jen podium, ne lidi, tak snad i z tohop jde videt, ze je to o pohode,  energii a ne necem spatnem (no dobre, Lordi asi pusobi jinak... ale u nich je to zas nadsazka, odkaz na hard rockove kapely stare skoly)

0 0
možnosti