Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kadyna

21. 1. 2011 11:46
rodičové zamilovaných mladých

by si měli uvědomit, že tyto -náctileté lásky málokdy vydrží. Tudíž zatnu zuby, myslím si svoje, ale hlavně nic nezakazuju!! Mladý člověk je totiž už tak nastaven, že bude dělat přesný opak toho, co řekne rodič. Takže přetrpět, myslet si svoje. Většinou se rozejdou - bolí je to, vyvádí - ale žijí!!!!!

0 0
možnosti

lesicatko

21. 1. 2011 11:04
naivita alebo blbosť ?

Tú naivitu vzhľadom na vek by som pochopil. No ale nejaký rozum by už v 17 tich človek mal mať...

Predovšetkým - ani jeden prípad nebol tak fatálny, aby sa riešil samovraždou. Všetky boli riešiteľné tým, že tie decká dospejú a môžu si robiť čokoľvek, voľa rodičov potom nie je podstatná. To, že spachali samovraždu hovorí viac o neschopnosti byť zodpovednými voči vzajomnej laske. Totižto do plnoletosti prave rodičia za tie deti zodpovedajú a riešia aj prípadné nasledky lásky , ak by to mladí nedokázali.

Mimochodom, rieši autor aj sebavraždy z nešťastnej lásky ? takm je kto ten vinný ?

0 0
možnosti

petrph

21. 1. 2011 11:04
a nejlepší řešení - nafackovat jim

Především,láska se nedá zakázat.Láska je cit,který má kdokoliv  sobě a nedá se vyrvat ani zakázat. Každý se jen musí rozhodnout,zda je pro něj milovaný člověk dostatečně důležitý,aby byl schopen přijmout za něj zodpovědnost a čelit společně i tlaku zvenčí,který třeba jejich vztahu nepřeje.A nebo zda tomu tlaku podlehne a toho  druhého  se vzdá. Vyhrožovat, že když je nenechají se milovat, tak se zabijou, a nebo to skutečně udělat, to je skutečně na pár facek aby se probudili.

Ti zmínění Alina a Nikolaj byli navíc nezletilí. Dost mladí na to, aby si zařídili vlastní byt,měli vlastní příjem, založili rodinu,starali se o děti. Dost mladí na tom aby rozhodovali zda tohle je láska na celý život.Akorát v tom blbým věku  aby si mohli říct, když nám to nedovolí,tak se zabijem...

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS