Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

šupináč

12. 8. 2010 21:53
spisovatel?

Mládenče, odhlédnu-li od toho myšlenkového průjmu, který je obsahem tvého blogu... vskutku to myslíš vážně se snahou prorazit do světa literatury? Nedělej to, najdi si radši nějakou činnost, ke které máš alespoň základní předpoklady. Literatura to nebude. Tvůj zoufalý psaný projev a mluvnická neobratnost na tebe bohužel prozrazují víc než by ti mělo být milé;-(

0 0
možnosti
RO

opeth

12. 8. 2010 21:58
Re: spisovatel?

o to nejde. blog je prostor pro lidi, kteri jen chteji vyjadrit svuj nazor, nemusi to nutne byt umeni. toto neni zadna literarni soutez. horsi je, ze kdyz neco pise, nezjisti si ani zakladni fakta, a posuzuje cely festival jen podle par lidi ktere potkal ve vlaku. hodne naivni, neobjektivni, nevyzrale. je to ten typ cloveka, co by nejradsi mel zustat doma. ???

0 0
možnosti
RO

opeth

12. 8. 2010 21:15
jaromer

popatnacte se tento festival kona, ale zcela jiste ne popatnacte v jaromeri, tam se kona tak 4 nebo 5 let? tento festival jsem nekolikrat navstivil a nijak nevybocuje z ostatnich, dokonce mainstreamovych festivalu. prasata jsem videl i na benatske noci u anety langerove...

pokud si dobre pamatuji, v jaromeri vzdy panovala pozitivni pratelska atmosfera, az par vyjimek - vetsinou zahranicni narodnosti. Polak se opil, neco jako popral, ale spis u toho spadnul a usnul. Krome toho je tento festival velmi dobre organizovany, takze ochranka i zachranka jsou vzdy v pohotovosti, kazdy dostane u vstupu karticku jak tyto sluzby vyhledat.

nevim o co vam jde pane

0 0
možnosti
PH

qwestopfive

12. 8. 2010 21:39
Re: jaromer

Nevím, jaké informace o Brutal Assaultu máte, ale pokud vím, tak se tento festival tvrdší muziky konal a koná vždy v Josefově. Ano, už těch patnáct let. O nějaké informaci, že by se konal předtím někde jinde a že se z nějakých důvodů "přestěhoval" do bývalé pevnosti, nevím, pokud o ní víte, budu rád, když se s ní se mnou podělíte. ;-)

0 0
možnosti

Mablung

12. 8. 2010 21:08
no nazdar

Tak tohle jsou stesky důchodce, ne studenta střední školy. Zamyslete se zda není něco špatně s Vámi ...

0 0
možnosti
DS

szdavid

12. 8. 2010 21:54
Re: no nazdar

Také jsem student a nerád poslouchám projev metalistů, ale i jiné pakaže(borečci hopíci) která se neumí chovat nepříklad ve vlaku.

0 0
možnosti
E

ErikS78

12. 8. 2010 20:56
metalisté

Jistě chápu, že ne každý musí být zrovna ortodoxním fanouškem metalu, což je mimochodem jak už psal diskutující dole muzika skýtající širokou škálu všech možných odnoží. Tak tedy dobře je hromada lidí kterým metal naprosto nic neříká , ale to ještě není důvod k tomu odsuzovat muziky a její projevy i styl, který celá posluchačská komunita vyznává s nímž se ztotožňuje, myslím si že doba dnes už dospěla tak daleko že není místo na nějaké předsusky či zatracování, autor ač mlád zastává nějaké dle mého názoru upjaté názory. Mužu za sebe říct že jsem navštívil mnoho metalových koncertu i festivalů a nikdy nedošlo k žádnému incidentu který by byl byť jen politování hodný, vždy se mi na takových akcích libila pohoda a příjemná atmosféra. Tim samozřejmě nemůžu tvrdit že se někdo neopil a netropil napřistojnosti, ale ukažte mi nějakou společenskou nebo kulturní akci, kde se někdo neopije, a odsuzovat pak kvůli jedinci většinu. Na mě je to až nějak moc konzervativní názor.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 8. 2010 20:19
kecate naproste nesmysly...

Jednak- chovaji se lidi, ne hudba. Ja treba jezdim uz roky na masters of rock (BA uz je na me moc tvrdy) a uz od zacatku me prekvapilo, jak jsou lidi slusni a ohleduplni. I ozralych (coz mi vadi) jsem tam videl naporste minimum. Jasne, nejaky dobytek se najde vzdy - ale dejte dohromady 30.000 lidi libovolneho typu a hledejte zmetky. Vzdycky je najdete.

Vadi vam, jak jsou obleceni? Proboha, kde to jsme? Kritizuje nekdo vas, jak jste obleceny?

Vadi vam, ze je festival u vas? Tak se s predstavenstvem nebo majitelem pozemku dohodnete a nepovolte ho priste. Jenze ono to asi nese do obecni kasy - od privydelku mistnich podnikatelu po pornajem pozemku...

A kecate, mnoho subzanru rocku a metalu tam zcela jiste nebylo. Metal je totiz podmnozina rocku a sam metal je hrozne rozsahly, ma hromady skatulek. takze treba black ci death je na uplne opacnem konci spektra, nez treba power nebo progressive...

0 0
možnosti
PH

qwestopfive

12. 8. 2010 21:32
Re: kecate naproste nesmysly...

Asi jste četl jiný článek, než jsem napsal. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Nic, co jste uvedl, mi nevadí. Mě je jedno, co nosí, vůbec mi nevadí, že se festival koná u nás. Pokud jste četl dobře můj článek, o čem upřímně trochu pochybuju (nic proti), "vadí" mi spíše jejich chování v dopravních prostředcích. Ani nevím, jestli můžu říct, že mi to vadí; dobře, nemám nic proti tomu, jen by si to opravdu mohli nechat až do toho kotle, fakt. :-)

0 0
možnosti
M

mubu

12. 8. 2010 20:05
A´t řije randál !!

Ten nám tu všem jistě chybí.

0 0
možnosti
VP

Sípomat

12. 8. 2010 19:49
Zase nějaký

mladý konzervativec,co?

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.