Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

emkohacko

28. 3. 2011 17:32
Můj názor:

klikyháky, slova a jiné blbosti jsou děs, ale takovéhle malbyR^, jsou super a na mostě nebo na zdi paneláku mi skutečně ani trošku nepřekáží. Ale když se nějakej de-il podepíše na čerstvě opravenej secesní barák, tak to je fakt neskutečný!;-€

0 0
možnosti
JK

jaroslav_1

8. 3. 2011 11:56
Moc hezky

jste se pasoval za rozhodčího v otázce, který sprejer má právo nastříkat na libovolnou zeď svoji představu o umění. Trošičku mi tam chybí pocity majitele domu či stavby, když ráno přijde a uvidí svou omítku v takovém stavu, ale to je jen nepodstatný detail. Jak je něco krásného (tj. má to váš souhlas) šup s tím na zeď.

Zakončuji zvoláním: Svatá prostoto!

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

8. 3. 2011 11:25
Každá zeď je něčí majetek.

Jakým právem ti "umělci" znehodnocují cizí majetek? Jak by se jejich rodičům líbilo, kdyby někdo načmáral nějakou blbinu na jejich rodinný domek?

0 0
možnosti
VS

Astaroth

8. 3. 2011 11:28
Re: Každá zeď je něčí majetek.

A co protihlukove zdi a dalnicni mosty atd? Obecne bych byl pro nasledujici rozhodovani: moderni architektura je bezcenna a proto se na ni muze cmarat. Na budovy od sorely nize se sahnout nesmi.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

8. 3. 2011 11:07
Na svou zeď ať si každý čmárá, co chce.

Třeba i háknkrajce, nebo srpy a kladiva.

Ale ničit cizí zeď je lumpárna, poškozování cizího majektu a cizí pověsti a nutí i lidi ve finančních problémech vynakládat prostředky na opravu cizím člověkem zničené omítky. Tresty by měly být přísné - jenomže policie to ani nevyšetřuje, natož aby to stíhala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.