Diskuse

V Británii slavili královskou svatbu, my poslední zvonění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

snaduzdost

2. 5. 2011 13:30
sešli hned tři důchodci a dvě jeptišky

...možná jsem četl nepozorně, ale  nešla nějaká děva za vévodkyni Kate?

0 0
možnosti

Stobka

2. 5. 2011 11:22
Já to beru,

pokud si vybíráte ve škole a neotravujete lidi na ulici. Na chlast já nikdy přispívat nebudu. Nechápu, jak můžou studenti celou noc proflámovat v době, kdy už by se měli tvrdě připravovat na maturitu. A ještě tomu říkat tradice.

0 0
možnosti

captain cook

2. 5. 2011 14:51
Re: Já to beru,

Ty delas jako kdybys nikdy nebyl mlady...a blby. No tak proflamovali jednu noc! Lepsi prvni, nez tu posledni.

Ja jim docela uprimne zavidim, ze budou mit pekne vzpominky jak si uzili srandu, posledni zvoneni vsemi moznymi instrumenty, virval, chlast a vsechno to kantori brali s usmevem - no proste tradice.

Maturoval jsem za hlubokeho totace . Prinesli jsme si do skoly (jenom!!) budiky, ktere cas od casu pri poslednim vyucovani "samy" zazvonily. Po posledni hodine jsme sli po schodech dolu spalirem studentu z nizsich rocniku a zvonili jsme budiky o 106 az na seradiste pred skolou.Reditelka Kalivodova byla strasna komunisticka *****...souska, no. Rozcilila se, ze nezachovavame moralku socialistickeho studenta, nez se s nami rozloucila.

To nebylo vsechno. Zatimco nase trida spolu s dalsimi dvema zacala svaty tyden, zbyvajici maturitni tridy jeste mely dalsi tyden vyucovani. Kluci nam pak vypraveli, jak v pondeli rano prilitla do jejich tridy souska reditelka a zacala hulakat kde je pr

0 0
možnosti